facebook youtube twitter

Route

Locatie: ’t Goffertpark
Nijmegen
goffertpark-nijmegen.nl

Pendelbussen:

Er worden op grote schaal pendelbussen ingezet vanaf Nijmegen Centraal Station naar ‘T Goffertpark. De bussen rijden vanaf 12.00 tot 19.00 heen naar het evenement en vanaf 20.00 tot 00.00 gaan de bussen weer terug. We hebben later op de avond extra bussen ingezet om jullie snel van het terrein naar het station te krijgen. Dagkaarten voor de dienst zijn in de bus te koop en zijn de gehele dag geldig. De opstap plaats is direct naar links als je het station uitloopt. Hier staan de stadsbussen van connexxion in stroken en wij gebruiken de meest linker halte met letter ‘B’ . Er hangen tevens bordjes met signing ‘pendelbussen’!! Waar je uitstapt, daar kun je aan het einde van de dag ook weer vertrekken naar het station. De dagkaart kost een tientje voor heen en terug.

Let op: Wij en de gemeente Nijmegen adviseren om niet naar station Goffert door te reizen, dit lijkt ideaal, maar de capaciteit van dit station kan geen grote bezoekers stromen aan. Er gaan beperkt treinen vanaf dit station (zeker na 22.00) en veel aansluitingen naar grote steden vertrekken vanaf centraal en ook vaker!!

Let op: De Stadsbussen stoppen niet bij Goffertpark, onze pendelbussen stoppen voor de deur!

Als je nu al je buskaartje koopt, dan pak je een korting. Buskaartjes die vooraf online besteld worden, kosten 9,00 euro. Online bestellen kan tot vrijdag 28 augustus 15:00 uur.

Voorverkoop bus dagticket, vanaf centraal station € 9,00

Openbaar Vervoer:

Het Goffertpark is goed te bereiken met de trein via station Nijmegen. Vanaf het station rijden pendelbussen rechtstreeks naar de ingang van het terrein. De pendelbussen brengen je ’s avonds ook snel terug naar het station zodat je de laatste trein kan halen. We raden af om via Station Goffert of met de stadsbus te reizen. Zowel de bushaltes als station Goffert liggen op grote afstand van de ingang. Je moet nog ver lopen en bent daardoor veel langer onderweg. ’s Avonds loop je het risico dat je de laatste trein mist.

!! Let op werkzaamheden op het spoor, check voordat je vertrekt www.ns.nl !!

!! Let op, bezoekers uit en naar richting Utrecht/Den Bosch, er zijn werkzaamheden. Let op vertrek laatste trein !!

(enkele mogelijke stadsbussen zijn nummer 3, 4, 6, 8, 11, 12 en 99 (richting goffertpark of goffertstadion).

Auto/Taxi:

Toets Goffertpark, Muntweg of Burgemeester Daleslaan in op de navigatie, wanneer je de stad binnen rijdt staan overal borden/signing, volg dan deze borden die bij alle routes geplaatst zijn. Je wordt dan vanzelf naar de aangewezen parkeerplekken gestuurd, vanuit daar is het vanaf elke parkeerplaats slechts enkele minuten lopen. (zet je auto in de aangewezen parkeerplaatsen, aangezien er strenge controles plaats vinden op wildparken rondom het Goffertpark). Parkeren in de voorverkoop kost 8,00 euro (ex fee paylogic) en op de dag zelf 10,- euro. Doe hiermee je voordeel en koop vast een parkeerticket online.

Online bestellen kan tot vrijdag 28 augustus 15:00 uur.

Voorverkoop parkeerticket € 9,00

Kiss&Ride:

Word je gebracht of kom je met de taxi, dan kun je de borden Kiss&Ride volgen. Ook partybussen kunnen deze borden volgen en daar parkeren. Het adres is slotenmaker de Bruïneweg (voor partybussen geldt een parkeertarief van 30,- euro)

Mindervalide:

Mindervalide worden geadviseerd om naar Kiss&Ride te gaan en zich daar af te laten zetten. De bestuurders dienen de auto naar de aangewezen parkeerplekken te rijden.

Fiets/Scooter:

Je kan je fiets of scooter stallen voor de ingang van het terrein op de aangegeven plekken, deze zijn echter niet bewaakt.

Ongeacht welk vervoersmiddel je kiest, zorg ervoor dat je op tijd vertrekt.

Touringcars:

Volg de borden ‘Touringcars’, ze wijzen je naar de juiste parkeerplaats. Tickets zijn op de parkeerplek te koop en kosten 30,- euro per bus.